Bericht versturen
Jiangsu TOM Intelligent Equipment Co., Ltd.,
Ongeveer ons
Uw Professionele & Betrouwbare Partner.
Jiangsu TOM Intelligent Equipment Co., Ltd., is gevestigd in No. 26 Fengxi Road, Wujin Hi-Tech District, Changzhou City, Jiangsu Provincie, China.Tom's fabriek beslaat een oppervlakte van 150 mu, met inbegrip van een gebouwoppervlakte van 120558m2, heeft 710 medewerkers, waaronder 2 artsen, 28 meesters, 286 bachelor of hoger, nog steeds nu, Tom heeft bereikt ISO9001 kwaliteitssysteem certificering,Certificering van het milieumanagementsysteem ISO14001In de afgelopen twintig jaar heeft de ...
Leer meer

0

Gevestigd jaar

0

Miljoen+
Werknemers

0

Miljoen+
gediende klanten

0

Miljoen+
Jaarlijkse Verkoop
China Jiangsu TOM Intelligent Equipment Co., Ltd., Hoge kwaliteit
Vertrouwenszegel, kredietcontrole, RoSH en beoordeling van de leverancierscapaciteit. Het bedrijf heeft een strikt kwaliteitscontrolesysteem en een professioneel testlaboratorium.
China Jiangsu TOM Intelligent Equipment Co., Ltd., Ontwikkeling
Interne professionele ontwerpteam en geavanceerde machineworkshop. We kunnen samenwerken om de producten te ontwikkelen die je nodig hebt.
China Jiangsu TOM Intelligent Equipment Co., Ltd., Vervaardiging
Geavanceerde automatische machines, strikt procesbesturingssysteem. We kunnen alle elektrische terminals maken die u niet nodig heeft.
China Jiangsu TOM Intelligent Equipment Co., Ltd., 100% dienstverlening
Bulk en op maat gemaakte kleine verpakkingen, FOB, CIF, DDU en DDP. Laat ons u helpen de beste oplossing te vinden voor al uw zorgen.

kwaliteit Pesticide het Vullen Machine & Smeermiddel het Vullen Machine fabrikant

Vind Producten die beter aan Uw Vereisten voldoen.
Gevallen & Nieuws
De Recentste Hotspots.
In de ACE: "Tom's showroom" staat in de prachtige titel.
ACE's "vorig leven" en "dit leven"   De nationale conferentie voor de uitwisseling van bestrijdingsmiddelenAgrochemische producten De tentoonstelling wordt georganiseerd door de Chinese Pesticide Industry Association in Shanghai elkeHet is een professionele handel in pesticiden en pesticiden Het is ook een goede gelegenheid om een informatie-uitwisselingsconferentie in China te houden.tijd voor binnenlandse De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen.Komend jaar. 2019 De 19e Nationale Conferentie voor de uitwisseling van bestrijdingsmiddelen en agrochemische producten De vierde China International Fertilizer Exhibition zal plaatsvinden op de gehouden van16 tot en met 18 oktober 2019 op de Shanghai World Expo Exhibition en Convention Center.   Deze tentoonstelling zal actief de samenwerking en de informatie tussen de industriële keten van bestrijdingsmiddelen en meststoffen voor en na de productie productie - grondstofvoorziening, grondstof en tussenproductie, formulering Verwerking, additieven voor bestrijdingsmiddelen, verpakkingsapparatuur, nieuwe meststoffen, landbouw In het kader van het programma voor de bevordering van de ontwikkeling van de Europese industrie In de eerste plaats is het de bedoeling van de Commissie om de ondernemingen in staat te stellen zich op de internationale markt uit te breiden.   Tom Glory moment   De 12e China Pesticide Innovation Contribution Award     Op 15 oktober 2019, tijdens de tentoonstelling, werd de ¢Tententh National Pesticide Uitwisselingsconferentie ‘ themaforum (Yangong Forum) georganiseerd door de China De 2e bijeenkomst van de Vereniging van de Pesticide-industrie werd gehouden in Shanghai Pudong Sheraton. China Pesticide Innovation Contribution Awards Presentatieceremonie.   Jiangsu Tom Smart Equipment Co., Ltd. Met het project "Automatische intelligente vulproductielijn" Won de China Pesticide Innovation Contribution Award ¢Technologische innovatieprijs Tweede prijs ¢ Dit is Toms hoogste nationale onderscheiding. Agrochemische producten, won de tweede prijs van de prijs voor innovatieve bijdrage aan bestrijdingsmiddelen, Dit is de hoogste onderscheiding in de categorie apparatuur. Onze Tom 100 technische team, we zijn Tom. Lijst van winnaars Tang Jianhua, Xu Genbao, Cai Jian, Liu Lu, Chen Yulong   Glorie is nooit geboren, noch is het een individu. van meer dan 720 medewerkers van het technisch team van 100 personen en van het team van 100 personen trouw personeel team in Jiangsu Tom Intelligent Equipment Co., Ltd., en elke collega Hier, vieren samen.   1Er is een constante stroom bezoekers aan de Tom stand. 2De grote koffiefabrikant stopte om Toms wijsheid te begrijpen. 3.Verkooppersoneel verwelkomt bezoekers hartelijk 4.Buitenlandse handelaren vonden Tom's creatie leuk. Inleiding van het product   50-1000 ml hoogsnel wegen type vullijn en intelligente vullijnDYZ-280 horizontale zakverpakkingsmachine

2023

09/01